13 december: Sing-a-song@Christmas Dinner

Terug naar overzichtSing a Song@Christmas Dinner

Dit jaar weer een heel bijzondere Sing@song! De leerlingen van Jan Groot Muziek verblijden ons natuurlijk nog steeds met hun prachtige liedjes, dit maal onder het genot van een 5 gangen diner: Sing a song@Christmas Dinner!

Christmas Dinner
Beetje vroeg voor een kerstdiner, ja een beetje vroeg, maar wij hebben er al zo'n zin in! :) We hebben een fijn menu voor je samengesteld a €29,50 per persoon. Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen de helft van de prijs.

Sing @ Song
Tijdens het zingen begeleidt veelal jong talent zichzelf op piano, zowel recente hits als bekende popnummers knallen daardoor puur en onwijs krachtig van het podium. Dit maal wordt muziek afgewisseld met een heerlijk kerstmenu.
Het is alweer de 8e Sing a Song bij Netl en elke keer is het een feest van verwondering over het prachtige sing a song principe. Wat één enkele persoon achter een piano teweeg kan brengen, dat maakt indruk. Tijdens deze bijzondere editie treden er diverse nieuwe talenten voor het voetlicht. Deze keer passeren onder andere Justin Bieber, Robert Long, Beyonce, BB King, Megan Trainor, Dee (vriendin Enzo Knol) de revue!

Er zijn enkel tafels te reserveren, er is geen mogelijkheid om het concert op andere wijze te bezoeken. Wees er snel bij!
Reserveren kan tot uiterlijk donderdag 6 december via info@netl.nl | 0527 203043 of via info@jangrootmuziek.nl