14 dec: Sing@Christmas Dinner

Terug naar overzichtSing@Christmas Dinner

Dit jaar een wel heel bijzondere Sing@song! De leerlingen van Jan Groot Muziek verblijden ons natuurlijk nog steeds met hun prachtige klanken, dit maal onder het genot van een 5 gangen diner: Sing@Christmas Dinner!

Reserveren voor Sing@Christmas Dinner is niet meer mogelijk. De avond is uitverkocht.

Christmas Dinner
Beetje vroeg voor een kerstdiner, ja een beetje vroeg, maar wij hebben er al zo'n zin in! :) We hebben een fijn menu voor je samengesteld a €29,50 per persoon. Kinderen van 3 t/m 11 jaar betalen de helft van de prijs.

Sing @ Song
Tijdens het zingen begeleidt veelal jong talent zichzelf op piano, zowel recente hits als bekende popnummers knallen daardoor puur en onwijs krachtig van het podium. Dit maal wordt muziek afgewisseld met een heerlijk kerstmenu.
Het is alweer de 7e Sing a Song bij Netl en elke keer is het een feest van verwondering over het prachtige sing a song principe. Wat één enkele persoon achter een piano teweeg kan brengen, dat maakt indruk. Tijdens deze bijzondere editie treden er diverse nieuwe talenten voor het voetlicht. Er zijn nummers te beluisteren van onder andere Miss Montreal, Natasha Bedingfield, Greg Lake en Mariah Carey.

Er zijn enkel tafels te reserveren, er is geen mogelijkheid om het concert op andere wijze te bezoeken. Wees er snel bij!
Reserveren kan tot uiterlijk 7 december via info@netl.nl | 0527 203043 of via info@jangrootmuziek.nl

Reserveren voor Sing@Christmas Dinner is niet meer mogelijk. De avond is uitverkocht.