Covid-19 veilig

Terug naar overzicht
Momenteel, tijdens de gedeeltelijke lockdown, is onderstaand helaas niet mogelijk. We hopen van harte jullie na 15 december te kunnen verwelkomen.

Bij Netl doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier van je verblijf bij ons kunt genieten. Veilig, schoon én vertrouwd. Ook met gepaste afstand onthalen onze medewerkers je met de gastvrijheid die je van ons gewend bent.

Binnenkort bij ons te gast?
Ben je binnenkort bij ons te gast, daar verheugen wij ons op! Benieuwd naar welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot het Coronavirus? We begrijpen dat je graag wilt weten wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Om daarvoor te zorgen werken we volgens een speciaal opgesteld protocol dat de veiligheid van onze gasten én ons team voorop stelt. En natuurlijk volgen wij de meest recente richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de lokale overheid. De belangrijkste aandachtspunten uit ons protocol hebben we voor je op een rijtje gezet.

Algemene veiligheidseisen
  • Als je koorts hebt of verkouden bent vragen we je om thuis te blijven. Dit geldt ook voor je reisgenoten.
  • We vragen je om goed te denken aan de bekende 1,5 meter afstand tot andere gasten en tot onze medewerkers.
  • Was regelmatig je handen. Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op onze locaties. We vragen je daar geregeld gebruik van te maken.

Aankomst
Volgens de richtlijnen van het RIVM stellen wij je bij aankomst een aantal vragen met betrekking tot je gezondheid. Deze vragen vind je overigens hier. Gedurende je verblijf kunnen deze vragen vaker gesteld worden, bijvoorbeeld bij het ontvangst in het restaurant.
Er liggen QR- codes in onze locaties. Deze kan je scannen met je telefoon om ook zo de triage aan ons door te geven.
Wanneer je met een gezelschap arriveert, vragen wij om 1 persoon de check-in voor de hele groep te laten verzorgen. Zo houden we zoveel mogelijk ruimte en beperken we het aantal contactmomenten.

Tijdens je verblijf
Onze medewerkers dragen een mondkapje of gezichtsmasker. Oppervlaktes die door gasten worden aangeraakt, zoals handgrepen en lichtschakelaars worden zorgvuldig gereinigd.
Op meerdere plekken zijn handreinigers beschikbaar. Wij vragen je om hier regelmatig gebruik van te maken. Je bent welkom in de openbare ruimtes waar ook andere gasten kunnen zijn. We vragen rekening te houden met elkaar. Bewaar afstand, geef elkaar de ruimte en voorkom groepsvorming. Wij stellen het op prijs als je een mondkapje draagt.

Vergaderen, lunch en diner
Vergaderen, lunchen en dineren is uiteraard mogelijk bij Netl. Lunch en diner worden in een aangepaste vorm aangeboden.
(Zie hier de openingstijden van het restaurant)
Ons restaurant en overige ruimtes zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden.

Overnachten
Onze hotelkamers beschikken over eigen sanitair en een koelkastje.

Inmiddels verkouden geworden, wat nu?
Wij vragen, zoals geadviseerd wordt door het RIVM, om bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen), keelpijn, droge hoest of verhoging/koorts van meer dan 38 graden Celsius thuis te blijven.
Gebeurt dit tijdens je verblijf? Isoleer jezelf, breng ons op de hoogte via telefoon.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Nieuwe informatie wordt direct gedeeld met de medewerkers van receptie. Voor meer informatie vanuit het RIVM zie de website.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag. Stel je vraag bij één van de medewerkers.