Netl & COVID-19

Terug naar overzicht
Onderstaande verblijfsinformatie is geschreven op 8 mei j.l., rekening houdend met de COVID-19 maatregelen. Heb je een reservering gemaakt voor later in het jaar? Neem dan een maand van te voren contact met ons op, dan informeren we je of deze verblijfsinformatie nog van toepassing is.

Betaling verblijf
Om jouw en onze veiligheid te waarborgen vragen we je de kosten van je verblijf voor aankomst online te voldoen. Dit kan direct bij het maken van een reservering of anders tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst. Betalen kan gemakkelijk via de link in Mijn Tuin.

Inchecken
Inchecken kan doordeweeks tussen 15.00 en 18.00 uur, op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur. Tijdens het inchecken kun je in voertuig blijven zitten, wij voorzien je van de nodige informatie.

Uitchecken
Uitchecken kan dagelijks tot 11.00 uur. Bel (0527-203043) of mail (info@dewildstetuin.nl) op de dag van vertrek. Geef daarbij je pleknummer door. Je Netlpas kun je vooraan bij de weg in de brievenbus doen.
Sanitaire voorzieningen
De sanitair gebouwen voor gezamenlijk gebruik blijven momenteel nog gesloten en gaan per 1 juli weer open. Kom je kamperen voor 1 juli, dan moet je over eigen sanitair beschikken en kun je chemisch toiletcassette legen, afvalwater lozen en schoon water innemen.

Netlpas
Bij aankomst ontvang je een Netlpas. Je gebruikt de pas om de algemene slagbomen voor aan het park te openen om het park op te gaan. Afrijden kan ten alle tijden.
Je gebruikt je Netlpas ook voor het openen van je accommodatie. De deur sluit automatisch, laat je pas dus niet in de accommodatie liggen.

Afhaal horeca
Bij aankomst ontvang je een bestellijst met daarop de mogelijkheden voor ontbijt, lunch, snacks en een daghap.
Gezondheid
Vertoon jij of iemand van je reisgezelschap ziekteverschijnselen? Blijf dan thuis.
Annuleren van tent,- camper- of caravanplek kan kosteloos. Voor annulering van een accommodatie of hotelkamer verwijzen we je naar de RECRON-voorwaarden.

Hotelkamers
De hotelkamers beschikken over eigen sanitair en een koelkastje. Een koffiezetapparaat en/of waterkoker mag je zelf meenemen.
Wasserette en Kookpunt
De wasserette op het Heliveld en het Kookpunt op de MIG zijn momenteel gesloten.

Veilig en schoon
Aan het Strandpaviljoen, de groepshotels en bij de hangen desinfectie dispensers. De schoonmaak van de hotelkamers en accommodaties vindt 2 uur na je vertrek plaats. Alle accommodaties en kamers worden hierbij uitvoerig gelucht en alle contactplekken worden intensief gereinigd.
EHBO koffers zijn aanwezig in de receptie, het Strandpaviljoen en op het Mediterraans Terras. Er hangt een AED aan de receptie (kant van het strand).

Elektra
Gratis elektra op plekken waar dit aanwezig is. Bij kampeer- en camperplekken op het Heliveld is 10 ampère stroom beschikbaar. Sommige trekkersvelden op het Heliveld hebben geen elektra.
Bij de tentplekken op de MIG is 4 ampère stroom aanwezig, de camperplekken hebben geen elektra. Doet je stroom bij het aansluiten van je campingstekker het niet? Neem dan contact op met de receptie, we kunnen dit op afstand voor je regelen.

Huisdieren
Honden (m.u.v. hulphonden) en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Receptie en noodnummer
De receptie is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09-17:00 uur, op vrijdag van 09-18:00 uur en op zaterdag en zondag van 10-16:00 uur via info@netl.nl en 0527-203043.
Bij noodgevallen buiten openingstijden bel je naar: 06-29604690.

Handige adressen
Huisartsenpraktijk Marknesse: Emmeloordseweg 2a, 0527-203000 (op werkdagen tussen 08:00-
Maatregelen RIVM omtrent COVID-19
Blijft op de hoogte van de algemene richtlijnen van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus-covid-19