31 juli: Cirque Moustache!

Terug naar overzicht

Hooggeëerd publiek! Cirque Moustache is in de stad!

Dat zit wel snor!

Ze gaan gewoon op pad deze zomer! 🥳 Alleen wel iets anders dan normaal.
Dit jaar i.p.v. met hun nieuwe show Chapeau met de Kinderkaravaan van Circus Snor.

Kinderkaravaan

Een 2,5 uur durend actief buitenprogramma voor kinderen t/m 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering!

Want..

Hoewel ze ook graag getoerd hadden met de nieuwe voorstelling en tent is dat dit jaar simpelweg niet haalbaar door het verbieden van alle evenementen tot 1 september 2020. Hun voorstelling Chapeau stellen ze dus nog even uit (maar is het wachten zeker waard) en deze zomer verwelkomen ze je graag bij Netl de Wildste Tuin!
De activiteiten starten om 10:30 en duren tot 13:00 uur.
Wegens enthousiaste ticketverkoop is er een tweede rond van 15:30-18:00 uur.
Het programma is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Wat is Cirque Moustache?

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles buiten de tent om je over te geven aan een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern. De voorstellingen zijn zonder dieren. Daarnaast geeft Cirque Moustache workshops waarin alle basistechnieken van circus worden behandeld zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen in de rood met gele tent.

10:30 - 13:00 uur & 15:30 - 18:00 uur
Circuskaravaan geopend | Tickets: €9,- p.p.

Tickets

Tickets zijn contant of per pin te voldoen bij de tent maar wil je verzekerd zijn van een plekje, koop dan je tickets online hier http://www.cirquemoustache.com/winkel/

Gratis parkeren op de algemene parkeerplaats, midden op het park.
Op vertoon van je circusticket heb je deze dag vrije toegang tot Netl de Wildste Tuin!