4 & 5 april: Fotografie 2 daagse | Reflex Fotografie

Terug naar overzicht

Ben je op zoek naar meer verdieping in je fotografie? Dan is deze 2-daagse fotografiecursus net wat voor jou!

De cursus wordt gegeven door fotografe Wilma van Beekhuizen-Everts op een zeer unieke en fotogenieke locatie in het midden van het land, dus goed bereikbaar.

Wie is Wilma?
Ik ben Wilma van Beekhuizen-Everts, getrouwd en werkzaam als eigenaar van Reflex Fotografie en bij Netl de Wildste tuin in Kraggenburg. Ik was eigenlijk altijd al aan het fotograferen, maar in 2005 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen met de Fotovakschool in Apeldoorn, met als doel een eigen bedrijf in fotografie. En dat is gelukt! Al weer bijna twaalf jaar werkzaam als vakfotograaf dus!
De afgelopen twee jaar ben ik mij gaan focussen op bedrijfsfotografie, foodfotografie (goede combi met mijn passie voor koken en bakken) en kinderfotografie. Hobbymatig houd ik mij bezig met natuurfotografie en dan vooral de macrofotografie. Het zit ‘m in de details zeg maar.
Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel fotografie cursussen mogen geven. Met mijn onderwijskennis vind ik dit een mooie combinatie met mijn kennisoverdracht van fotografie. Hoe mooi is het als je kennis kan delen? Ik vind dat geweldig om te doen en wordt elke keer weer enthousiast van de cursisten. Wil je meer van mij weten? Ik sta altijd open voor vragen.

Veel leren over fotografie (voornamelijk macro- en portretfotografie, maar ook andere fotografie komt aan bod), vakkennis delen met je collega-fotografen, theorie en praktijk combineren en overnachten in een heerlijk hotel. Goede combi toch?

Het programma bestaat uit theorie en praktijk en gezamenlijke terugkoppelingen van de gemaakte foto's.

Wat is bij de prijs inbegrepen:

- 1 Overnachting in een van de prachtige hotelkamers bij Netl
- Ontbijt
- 2 x lunch
- Koffie/thee/lekkers op beide dagen
- Twee drankjes
- Diner
- Cursusboek

Aanmelden kan via deze link www.reflexfotografie.nl/webwinkel/
Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail en alle adresgegevens.